#mariuswallin.com

av Marius Wallin

Dette er første innlegg blant 70 andre ferdigskrevet innlegg. Du lurer kanskje på hvorfor jeg har skrevet alle de andre først uten å publisere dem. Grunnen er at denne læringsportalen ikke skal bli en døgnflue slik blogger ofte kan bli. I tillegg krever det tid å bearbeide den spennende informasjonen man kan tilegne seg innen kreativitet og business.

To ord som vil legge grunnlaget for alle innleggene i denne bloggen er; utvikling og utforsking. Det er mine grunnprinsipper som har fått med dit jeg er i dag i dag.

Reisen hitt:

Det startet for mange år siden, når jeg satt på kontoret misfornøyd med hva jeg holdt på med, verdien jeg skapte og hvordan jeg benyttet resursene mine. Spesielt den viktigste resursen av dem alle, tid. Jeg opplevde at jeg hadde to valg; fortsette å gjøre som jeg gjør eller foreta en endring, og det umiddelbart. Resten av historien får du være med gjennom innleggene og kunnskapen som jeg ønsker å formidle.

Hvis du:

Hvis din interesse er å utvikle et robust tankesett, lære om markedsføring, kommunikasjon, business, kreative prosesser og hvordan bruke kreative verktøy i ditt arbeid, da tror jeg dette innholdet kan hjelpe deg på veien videre.

Dette året vil føre med seg mye spennende, og jeg håper du vil ta del i reisen.

Det er tre ting jeg lover deg med denne bloggen:

  • Hvis du jobber med tipsene og kunnskapen jeg gir så vil du oppleve utvikling
  • Jeg viser deg ingen snarvei, men deler mye god kunnskap som er nødvendig å vite om
  • Inspirere deg til å skape din hverdag

Drøm med meg, få inspirasjon og tips til utvikling samt nyttig kunnskap direkte til din mail

Comments

comments