Stopp å være god – Begynn å bli bedre

av Marius Wallin

Å være god er bra, men å bli bedre er viktigere. Å bli bedre forhindrer satus que og gjør at du er villig til å lære mer, utvikle deg videre og bruke den tiden du har tilgjengelig for å ta utviklingen et sted videre. For meg er dette en svært viktig motivasjonsfaktor, og det som gjør at jeg bruker all den tiden jeg gjør på å bli bedre. Bedre som menneske, bedre innen fotografering, bedre innen prestasjonsutvikling og coaching og en bedre mann.

Å ha et mål om å bli bedre tvinger meg til å snu steinene og å holde fokus.

Det holder hjulene i gang og sørger for konstant utvikling. Å ha et mindset om å bli bedre gjør at du utfordrer deg selv og ser på det å gjøre feil som en lærdom. Du vet at det er nødvendig å gjøre feil for å komme deg videre og at motstand er en del av pakka. Hadde det vært lett så hadde du kanskje ikke startet i første omgang, i hvert fall tenker jeg det.

Drøm med meg, få inspirasjon og tips til utvikling samt nyttig kunnskap direkte til din mail

Comments

comments