• #Kommunikasjon

Avbrytelser

Jeg måtte avbryte en skrivesesjon bare for å skrive denne bloggen om avbrytelser. Jeg antar at du har blitt avbrutt før mens du gjør arbeid du mener er nødvendig eller til og med morsomt.

Den opplevelsen har jeg hatt mange ganger før, men nå har jeg lært hvordan jeg kan blokkere dem ut eller håndtere dem på en passende måte. Men av og til blir jeg litt mer irritert, og det er grunnen til at jeg skriver dette nå.

Selgere som preker om salg vet ikke når de skal stoppe eller hvordan de skal håndtere mennesker. Du kan bli provosert av denne uttalelsen, men det er det jeg tror om selgere.

En dame ringte meg etter at jeg hadde avvist nyhetsbrevet deres, et nyhetsbrev jeg ikke hadde abonnert på. Noen timer senere ringer hun for å snakke om tilbudet sitt og selge varene sine.

Jeg fortalte henne at tilbudet ikke passer til virksomheten vår, og at jeg må fortsette å gjøre en god jobb for selskapet mitt – en melding som ble avbrutt før jeg hadde fullført den.

Jeg foretrekker å være høflig, men jeg måtte avslutte samtalen uten å si farvel. Det tror jeg er poenget med historien. Noen ganger må du bare si hade, legge på røret, gå bort, se en annen vei, begynne å snakke om noe annet... slik at du kan fortsette å gjøre arbeid som betyr noe.